KNUT-RICHARD BJERKLI

KREATØR /  ART DIRECTOR

Nordfjord kjøtt

Oppgave: Utvikle en ny kommunikasjonsplattform og - konsept som styrker Nordfjord Kjøtts posisjon i Norge. Fokuserer på ren produksjon, ren smak og bærekraft innen kjøttproduksjon.


Oppgaven hadde fra start tydelige målsetninger. Nordfjord skal utvikles til kategorilederen innen kjøtt hos REMA 1000. På veien dit må vi øke kjennskapen (til 80%+), øke kvalitetsoppfattelsen og øke prøve-andelen.

 

Vi ønsket også å spille aktivt på selve stedet Nordfjord hvor produksjonen foregår. Landskapet, naturen, menneskene der og ikke minst områdene hvor storfe og sau beiter er unike i norsk sammenheng.


                 Vi utviklet derfor konseptet:  
NORDFJORD - HELE NORGES KJØTTMESTER

PROFILFILM

Knut-Richard Bjerkli, Mats Korneliussen, Espen Skrolsvik, Steinar Helgesen og Bruno Kvae

SOME
Creative Development: Knut-Richard Bjerkli, Mats Korneliussen og Jon Erik Josefsson

4:5

9:16

YOUTUBE 16:9

PRINT
Creative Development: Knut-Richard Bjerkli, Mats Korneliussen og Tone Langbakken